2015-10-02 02:57:05
Φωτογραφία για Η Βίκυ Καγιά συμβουλεύει τον Αλέξη Τσίπρα
Το γνωστό μοντέλο, Βίκυ Καγιά, που τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει σχολή μοντέλων και μόδας, εκφράζει την... έντονη δυσαρέσκεια της για το ντύσιμο των πολιτικών, ενώ εστιάζει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα».

Σχολιάζοντας στο περιοδικό Secret της εφημερίδας ''Παραπολιτικά'', το ντύσιμο των πολιτικών η Βίκυ Καγιά λέει χαρακτηριστικά:

«Δεν έχουν ωραίο ντύσιμο. Χρειάζεται να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο «προσβάσιμοι» από το κοινό. Να επιλέγουν καλύτερα χρώματα, πιο παλ, πιο μαλακά, για να είναι η εικόνα τους πιο προσιτή στον απλό άνθρωπο και το κοινό που βλέπει τηλεόραση, θέλω να προσθέσω ότι η πολιτική έχει μεγάλη αξία για τους πολίτες και έχει βάση στη συνείδηση των ανθρώπων, επειδή οι πολιτικοί αποφασίζουν για εμάς. Μου αρέσει να είναι πιο σοβαρά ντυμένοι», λέει η Βίκυ Καγιά και συνεχίζει μιλώντας για τους καλοντυμένους: «Ωραία ντύνεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ και η Ντόρα Μπακογιάννη ντύνεται πολύ καλά. Από τους άνδρες, πάντα πολύ καλά ντυνόταν ο Δ. Αβραμόπουλος. Είναι πιο φίνος και φορούσε μεσάτα κοστούμια».


Τα στιλιστικά λάθη του Αλέξη Τσίπρα

«Στους άνδρες μου αρέσουν πάρα πολύ το κοστούμι και το πουκάμισο. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δουλειά, που αναλαμβάνεις να εκπροσωπήσεις έναν ολόκληρο λαό, θέλω να βλέπω σοβαρότητα. Επίσης, μου αρέσει η γραβάτα και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να φοράς γραβάτα σε πολύ επιλεγμένα και επίσημα events, όταν σε έχουν καλέσει, για να τιμήσεις την περίσταση. Θα μου άρεσε να τον δω με γραβάτα, γιατί θα του πηγαίνει πάρα πολύ και γιατί ο ρόλος που έχει αναλάβει είναι πολύ σοβαρός. Και στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα» είπε η Βίκυ Καγιά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ