2015-10-02 10:46:38
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας ξεσπά: Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί αν μου συμβεί κάτι
Εκ νέου (εντάσεις και βιαιοπραγίες κατά παρελθόντα Δημοτικά Συμβούλια) δυσάρεστη τροπή παίρνει η διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Φιλαδέλφεια, μετά και τη δημοσιοποίηση από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, της γνωμάτευσης του Επιμελητηρίου Βιωσιμότητας & Περιβάλλοντος επί της ΜΠΕ, που υπέβαλε η Π.Α.Ε. ΑΕΚ για το συγκεκριμένο έργο, γνωμάτευση που κάνει λόγο για παραλείψεις, μη νομιμότητα, επικινδυνότητα για τους πολίτες κ.τ.λ.

Συγκεκριμένα, για «ηθικούς αυτουργούς», στην περίπτωση που, «οτιδήποτε συμβεί, είτε σε μένα, είτε σε μέλος της παράταξής μας...», κάνει λόγο ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος, σχολιάζοντας σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας, με ανάρτησή του στο facebook.

Ο Δήμαρχος συνεχίζει, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη, καθημερινή στοχοποίηση», ενώ σχολιάζοντας, τόσο τον τίτλο του πρωτοσέλιδου (Στην επίθεση η ΑΕΚ), όσο και τη φωτογραφία που τον συνοδεύει (παλαιότερο με εντάσεις και επιθέσεις Δ.Σ.), αναφέρει: «...εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τι εννοούν επίθεση...».

Σίγουρα, πρόκειται για μία νέα, επικίνδυνη εξέλιξη για ένα έργο Αθλητισμού, εξέλιξη πρωτόγνωρη στη διαδικασία κατασκευής γηπέδου από μία ομάδα, γεγονός που πρέπει να προσεχθεί, άμεσα, από την Πολιτεία.

Το μόνο βέβαιο είναι πως, τόσο η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΕΚ, όσο και η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ Φιλαδέλφεια χρειάζονται ο ένας τον άλλον!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ