2015-10-02 21:29:59
Φωτογραφία για Φωτό από την τελετή ορκωμοσίας οπλιτών στο Στρατόπεδο ''ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ'' Καλαμάτας
Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ.: Βασίλειος Δημ.  Γεωργιόπουλος

Επιμέλεια Κειμένου : Μαριάννα Αδάμ Γκρόγκου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Οκτώβριου  2015 με τη δέουσα λαμπρότητα και τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές στο  Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα», όπου εδρεύει το 9ο Σύνταγμα Πεζικού «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ», η ορκωμοσία  των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2015 Ε΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομου, του Ταξιάρχου ε.α. κ. Γεωργόπουλου Παναγιώτη ως εκπρόσωπου του κυρίου Υπουργού Εθνικής Άμυνας,   της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλειφέρη Ελένης, του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα Παναγιώτη, του Διοικητή Διοίκησης Κέντρων Εκπαιδεύσεως Ταξιάρχου  κ. Παναγόπουλου Νικολάου  και εκπροσώπων των λοιπών αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πλήθους συγγενών και φίλων των Νεορκισθέντων Οπλιτών.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και Διμοιρία Επιδείξεως αποτελούμενη από Νεοσύλλεκτους Οπλίτες, η οποία τέλεσε με ακρίβεια της ασκήσεις επιδείξεως και απέσπασε τα ευμενή σχόλια και το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.


Με την Ημερήσια Διαταγή του Συντάγματος που ανέγνωσε ο Διοικητής του 9ουΣυντάγματος Πεζικού «Γιαννιτσά», ο Συνταγματάρχης Πεζικού κ. Δημήτριος Αρβανίτης, κάλεσε τους Νεορκισθέντες Οπλίτες να τιμήσουν τον όρκο και να διαφυλάξουν τις πανανθρώπινες αξίες και την ακεραιότητα  της πατρίδα μας, τιμώντας την ιστορική μνήμη των ηρωικών προγόνων μας.

 

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ 

ΠΗΓΗ: http://platykalamatas.blogspot.gr/2015/10/2015.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ