2015-10-03 15:14:11
Φωτογραφία για «ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ» ΕΛΕΩ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ «ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ» Ο ΟΣΠΙΝΑ! (ΡΗΟΤΟ)
Μια μεγάλη νίκη σημείωσε πριν από μερικές ημέρες στον αγώνα με την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός, όπου επικράτησε με 2-3 μέσα στο «Έμιρεϊτς» και κατάφερε να κάνει την υπέρβαση που ήθελε.

Μεγάλη σημασία βέβαια είχε και το γεγονός του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Οσπίνα... μπερδεύτηκε, αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα μπροστά από τη γραμμή του τέρματός του.

Ο Κολομβιανός ήταν... «σκασμένος» μετά το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, δεν μπορούσε να χωνέψει το γεγονός πως δέχτηκε τέτοιο γκολ και σίγουρα δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτα. Δέχτηκε την κριτική του Τύπου για την... γκάφα του και θέλησε, όσο μπορούσε, τουλάχιστον, να κοιτάξει μπροστά, γράφοντας στο twitter.

«Σας ευχαριστώ που με συμπεριλάβατε στη λίστα για τη "Χρυσή Μπάλα". Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και είμαι "σκασμένος" σχετικά με το παιχνίδι. Λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο», έγραψε ο Κολομβιανός και κατέληξε.

«Αλλά προπονούμαι σκληρά και θα κάνω το παν για να επιστρέψω δριμύτερος. Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν έως τώρα, σημαίνει πολλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ