2015-10-03 19:15:06
Φωτογραφία για Τελετή αδελφοποίησης του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου με τον Ροταριανό Όμιλο Παρισίων - Μονμάρτης
Σε πανηγυρικό κλίμα, σε επίσημη συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αδελφοποίησης του Ομίλου με τον Ροταριανό Όμιλο Παρισίων – Μονμάρτης.

Οι φιλοξενούμενοι Γάλλοι Ροταριανοί απόλαυσαν Κρητική μουσική από τους Νίκο και Ανδρέα Φλαμουράκη και Μανώλη Ακάσογλου, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Λυκείου των Ελληνίδων, ενώ έλαβαν ως δώρο βιβλία για το Ηράκλειο, μια βούργια με παραδοσιακά κρητικά προϊόντα και CD με κρητική μουσική. Η διαδικασία της αδελφοποίησης είχε ξεκινήσει από την άνοιξη του 2014 επί προεδρίας Νίκου Χουχουρέλου και θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2016 με επίσκεψη στο Παρίσι των μελών του Ροταριανού Όμιλου Ηρακλείου. Μέσω της αδελφοποίησης αυτής, δίνεται μεταξύ άλλων και η δυνατότητα για τη διοργάνωση κοινών δράσεων σε Ηράκλειο και Παρίσι από τα μέλη των Ομίλων, με γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπο και την κοινωνία.


Στην ίδια συνεστίαση, το παρόν έδωσε και ζευγάρι Ροταριανών από τη Λιθουανία, με τους οποίους πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ανταλλαγή των λαβάρων των δυο Ομίλων, αλλά και μέλη του Ρ. Ο. Χανίων και του Ρ. Ο. Ηράκλειο – Candia.

Το πρόγραμμα φιλοξενία των Γάλλων Ροταριανών, περιλαμβάνει επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και συμμετοχή τους στην δράση προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών που θα πραγματοποιήσουν γιατροί – μέλη και φίλοι του Ρ. Ο. Ηρακλείου στη Βιάννο, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη της εταιρείας Candisoil και του Λυκείου των Ελληνίδων Ηρακλείου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ