2015-10-03 19:21:07
Φωτογραφία για Τι άλλο μπορεί να “βάψει” ένα lip balm
Το lip balm χειλιών έχει φτιαχτεί μόνο για τα χείλη, σωστά; Λάθος! Αποδεικνύεται ότι μπορεί να βάψει και άλλα μέρη του σώματος και όχι μόνο. Ακολουθούν 7 αντισυμβατικοί τρόποι... αξιοποίησης της δύναμής του, ιδανικό για να αντιμετωπίσετε απρόσμενες στιγμές στη ζωή σας.

Ξηρά σημεία

Κανείς δεν συμπαθεί ένα ξηρό, φολιδωτό δέρμα. Παραδόξως τo lip balm κάνει θαύματα και σε άλλα μέρη πέραν των γλυκών χειλιών σας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ξηροδερμία. Τρίψτε τις αρθρώσεις και τους αγκώνες ή τα γόνατα και τα πόδια σας.

Πετσάκια

Δεν είναι βρώμικο και είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Αν μπορεί να ενυδατώσει τα χείλη, το ίδιο μπορεί να πετύχει και για τα πετσάκια σας.

Μαλλιά και νύχια

Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε lip balm για να λειάνετε τις άκρες των μαλλιών, ειδικά το χειμώνα, όταν τα μαλλιά είναι ξηρά. Είναι φοβερό για σγουρά ή πολύ πορώδη άκρα που χρειάζονται μια μικρή επιπλέον προσοχή.


Τι άλλο μπορεί να “βάψει” ένα lip balm Μύτη

Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που καταλήγουν με ξηρή μύτη μετά από ένα χειμωνιάτικο συνάχι. Προμηθευτείτε λοιπόν ένα lip balm και «βάψτε» τη μύτη σας. Καταπραΰνει το δέρμα στη γύρω περιοχή, και δεν στεγνώνει. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να βάλετε το δάχτυλό σας για να το εφαρμόσετε.

Φρύδια

Η Margot Grant, διευθύντρια ομορφιάς, προτείνει τη χρήση lip balm για να δαμάσετε τα αδέσποτα φρύδια. Απλά απλώστε λίγο στα φρύδια και χρησιμοποιήστε τη βούρτσα των φρυδιών σας για τη διαμόρφωση.

Φερμουάρ

Πάντα σας πιάνει ιδρώτας όταν πάτε να ανεβάσετε το φερμουάρ από το μπουφάν; Απλώστε λίγο lip balm και δοκιμάστε ξανά. Οι λιπαντικές ιδιότητές του θα βοηθήσουν να χαλαρώσει το κολλημένο φερμουάρ και να το αποσυμπιέσετε πολύ πιο ομαλά.

Λαμπερά παπούτσια

Θέλετε να προσθέσετε κάποια λάμψη στα θαμπά παπούτσια σας; Αν απλώσετε λίγο lip balm με ένα καθαρό στεγνό πανί, θα διπλασιάσετε τη λάμψη τους. Αν δεν θέλετε όμως γυάλισμα, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο στα κορδόνια, για να παραμείνουν στη θέση τους όταν πάτε για τρέξιμο ή έχετε μια κουραστική μέρα μπροστά σας. Δοκιμάστε το!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ