2015-10-04 19:34:11
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ... ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του στο Πρωτάθλημα Super League K-17.

Σ' αγώνα της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη στην Τρίπολη το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2015-16 είχε ευκαιρίες για γκολ αλλά έδειξε πως θέλει ακόμη δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Απειρανθίτης στο 75'.

Ο τεχνικός της ομάδας μας τόνισε: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση και το αποτέλεσμα. Είναι αρχή ακόμη και θέλουμε αρκετή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και αυτό θα γίνει μέσα από την σκληρή δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Κουρτέσης (46’ Κανελλόπουλος), Μπινιώρης (72’ Αντζουλάς), Γ. Ζήσης, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Γλέζος, Τάκος (72’ Γεωργόπουλος), Ρούνης (58’ Απειρανθίτης), Τερεζίου (63’ Φωτόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφιδάς, Τουλκερίδης (71' Αντωνόπουλος), Μανωλάκης (80’ Τσιριγώτης), Παπαδογιωργάκης, Αγγελόπουλος (63’ Τσιντώνης), Γιανναράκης, Κωστανάσιος, Πέιος (53’ Χατζηιωαννίδης), Γκλεγκλές (53’ Νεοφυτίδης), Ξενιτίδης, Καμπετσής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ