2015-10-05 15:20:11
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ  : ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ... ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Ο Ρομπέρτο χαρακτήρισε εξαιρετική την υποδοχή του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ενώ τόνισε πως είναι... κρίμα που έρχεται τώρα η διακοπή του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένας καλός αγώνας, ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλός αλλά εμείς ήμασταν καλοί όσο έπρεπε και πήραμε τη νίκη» δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας στην εκπομπή της Nova «Παίζουμε Ελλάδα», ενώ ερωτηθείς για την υποδοχή της αποστολής των ερυθρόλευκων σημείωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα η υποδοχή μας ήταν εξαιρετική, ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και όταν νιώσεις ευπρόσδεκτος πρέπει να είσαι περήφανος».

Όσο για την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και το 6x6, επισήμανε: «Εμείς πρέπει να σκεφτούμε ότι μετράμε νίκες σε δύσκολες έδρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει ότι δουλεύουμε σκληρά. Εάν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Πρέπει να σεβόμαστε αυτό που κάνουμε και σήμερα παίξαμε όπως είχαμε δουλέψει. Σίγουρα τα γάντια μου με βοήθησαν, θα μας βοηθήσει και η διακοπή για να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε το ίδιο δυνατοί».


Κληθείς να επιλέξει μία από τις καθοριστικές επεμβάσεις του στη διάρκεια του αγώνα, τόνισε: «Θα κρατούσα την επέμβαση στην κεφαλιά στο δεύτερο μέρος γιατί εάν εκεί είχε σκοράρει ο ΠΑΟΚ θα είχαμε πρόβλημα. Εμείς ξέραμε ότι ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να είμαι έτοιμος να αποκρούω με τα πάντα, με όλο μου το σώμα, εμείς οι τερματοφύλακες είμαστε λίγο τρελοί και αυτό πρέπει να το δείχνουμε».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Η πρώτη μου χρονιά ήταν εξαιρετική, η περσινή ήταν πολύ καλή ενώ η φετινή είναι καλύτερη στη βαθμολογία αλλά κρατάμε την ομοιογένεια και αυτό με ευχαριστεί πολύ. Είναι κρίμα που γίνεται τώρα αυτή η διακοπή, εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και οι παίκτες που θα είναι με τις εθνικές να γυρίσουν υγιείς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ