2015-10-05 16:27:13
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (PHOTOS)
Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στο μεγαλείο του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς αντιμετώπισαν τον τεράστιο Ισπανό τερματοφύλακα του Θρύλου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ Ο Ρομπέρτο απέδειξε χθες ότι εκτός από μεγάλος τερματοφύλακας είναι και τεράστια προσωπικότητα. Τόσο με την κατάθεση στεφάνου, πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μπροστά από την... "καυτή" Θύρα 4, όσο και με τις δηλώσεις του μετά το ματς, όταν αναφέρθηκε με καλά λόγια στην συμπεριφορά των οπαδών των γηπεδούχων.

Το ακόμα πιο φοβερό, πάντως, είναι η καθολική αναγνώριση που παρατηρήθηκε για τη συμπεριφορά του Ρομπέρτο. Από όλους τους φιλάθλους, ακόμα και τους ΠΑΟΚτζήδες! Μπορεί να ακούγεται πραγματικά απίστευτο, για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φρόντισαν να αποθεώσουν τον Ισπανό γκολκίπερ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, κάτω από το ποστ που ανέβασε για την τιμή που απέδωσε στα θύματα των Τεμπών.


Ο μεγάλος Ρομπέρο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) δημοσίευσε μία φωτογραφία από την κατάθεση στεφάνου, γράφοντας "μερικές φορές η νίκη δεν είναι τόσο σημαντική σε ένα παιχνίδι... Ήταν μια πολύ καλή νίκη απόψε, αλλά ήταν καλύτερο το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες...".

Κάτω από την ανάρτηση του Ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έγινε... χαμός από "likes", ενώ πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπευσαν να γράψουν άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον παίκτη του Θρύλου.

"Τεράστιε Ρομπέρτο!!! Από έναν οπαδό του ΠΑΟΚ", "Respect από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ", "Τεράστιος παίκτης και τεράστιος άνθρωπος. Ήταν τιμη μου ως οπαδός του ΠΑΟΚ να σε βλέπω για άλλη μια φορα ως αντίπαλο!!!", ήταν μερικά μόνο από τα μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ, που προκαλούν πραγματικά ανατριχίλα, δίπλα στη φωτογραφία του Ισπανού που αποτίει φόρο τιμής στους νεκρούς οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Για του λόγου το αληθές δείτε τις παρακάτω εικόνες:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ