2015-10-06 10:49:48
Φωτογραφία για Παραμένουν τα ερωτήματα στην υπόθεση της Άννυ
Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που έχουν προκύψει κατά την ανάκριση καλείται να δώσει εκ νέου ο προφυλακισμένος πατέρας- Χάνιμπαλ της Άννυ, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 4χρονης με πρωτοφανή αγιότητα το Μεγάλο Σάββατο στο διαμέρισμα «σφαγείο» της οδού Μιχαήλ Βόδα. Ο 27χρονος Σάββας (Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ) θα διαβεί αύριο για τέταρτη φορά το κατώφλι της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με την Espresso, οι καταιγιστικές εξελίξεις που οδήγησαν στην έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης σε βάρους του Βούλγαρου Νικολάι (ή Νίκι, που μέχρι πρότινος ήταν ο μάρτυρας- κλειδί στην υπόθεση) για την από κοινού ανθρωποκτονία του κοριτσιού φέρνουν ξανά τον πατέρα- Χάνιμπαλ ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας. Ο Σάββας αναμένεται να μεταχθεί στην Αθήνα από τις Φυλακές Κέρκυρας, όπου κρατείται σε απομόνωση, προκειμένου να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις γύρω από τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει κατά τη δικαστική διερεύνηση της φρικιαστικής υπόθεσης
. Μεταξύ αυτών είναι η… εκδοχή του Νικολάι (απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας πριν από την άσκηση δίωξης σε βάρος του και έκτοτε… αγνοείται) για το τι συνέβη στο υπόγειο όπου άφησε την τελευταία του πνοή το άτυχο κοριτσάκι, αλλά και νέες μαρτυρικές καταθέσεις και πραγματογνωμοσύνες, καθώς και τα ευρήματα- φωτιά των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Υπενθυμίζεται πως κατά την έρευνα στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στο σοβατεπί του τοίχου (ακριβώς δίπλα στο στρώμα του παιδιού) μια μυστηριώδη κηλίδα, που αποκάλυπτε την ύπαρξη στο διαμέρισμα και τρίτου, άγνωστου ως τώρα προσώπου!

Γενετικό υλικό

Σύμφωνα με την εργαστηριακή εξέταση, η κηλίδα εμπεριείχε γενετικό υλικό τριών ατόμων: της Άννυ, του κατηγορούμενου Νικολάι αλλά και ενός ακόμη άγνωστου άνδρα! Πάντως, η μεταγωγή του 27χρονου στην Αθήνα εν όψει της επικείμενης συμπληρωματικής απολογίας του εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα. Μιλώντας στην Espresso, ο συνήγορός του Παναγιώτης Χρυσικάκης εκφράζει φόβους για τα μέτρα φύλαξης και για το κατά πόσο αυτά μπορούν να διασφαλίσουν τη σωματική ακεραιότητα του εντολέα του. Σε προηγούμενη μεταγωγή του από τις Φυλακές Κέρκυρας ο Σάββας είχε περάσει τη νύχτα στο Μεταγωγών, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν και αυτή τη φορά θα ισχύσει το ίδιο ή αν ο κατηγορούμενος θα διανυκτερεύσει στις Φυλακές Κορυδαλλού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ