2015-10-06 19:59:15
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!
Οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού θα μάθουν το πρόγραμμα της σεζόν. Πριν την κλήρωση θα βραβευτούν οι Γιάννης Φουντούλης, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Αλεξάνδρα Ασημάκη

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο London στη Γλυφάδα, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών περιόδου 2015-16. Η έναρξη και των δυο πρωταθλημάτων είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 24 Οκτωβρίου και από την Τετάρτη τα δυο τμήματα του Ολυμπιακού θα μάθουν το πρόγραμμα της σεζόν..

Πριν τη έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης, θα βραβευτούν από την ΚΟΕ οι κορυφαίοι πολίστες των αντίστοιχων περυσινών πρωταθλημάτων, όπως προέκυψαν μετά από σχετική ψηφοφορία των διαπιστευμένων στην ΚΟΕ αθλητικών συντακτών.

Από την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα βραβευτεί ο Γιάννης Φουντούλης ως πολυτιμότερος παίκτης αλλά και πρώτος σκόρερ του Πρωτάθληματος (με 94 γκολ) της Α1. Ενώ από την ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου θα βραβευτεί η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη ως MVP του πρωταθλήματος και η Αλεξάνδρα Ασημάκη ως πρώτη σκόρερ (με 81 γκολ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ