2015-10-07 09:00:07
Φωτογραφία για «ΤΡΟΜΕΡΗ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»
Για την παρουσία και την στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των ερυθρόλευκων απέναντι στον Σπόρτιγκ, μίλησε στο "gavros.gr" η Όλγα Χατζηνικολάου.

Μάλιστα, η γκαρντ του Θρύλου αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση, με την Λευκάδα, στις 11 Οκτωβρίου.

«Ήταν πάρα πολύ όμορφο το συναίσθημα. Ειδικά αυτό που ζήσαμε με τους φιλάθλους μας. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μας. Είναι τρομερή η ώθηση και η δύναμη που μας έδωσαν στην διάρκεια του παιχνιδιού. Το περιμέναμε αυτό από την πρώτη στιγμή, από τη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Θέλαμε να ζήσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τους φιλάθλους μας».

Για το παιχνίδι με τη Λευκάδα στις 11/10: «Ξεκινάμε την Κυριακή, ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λευκάδα. Είναι νεοφώτιστη αλλά θεωρώ ότι θα έχει μία καλή έδρα εκεί μέσα. Εμείς πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένες και να το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει εύκολο ματς για μας φέτος. Πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό το κάθε ματς και αν παίξουμε σοβαρά θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ