2015-10-08 15:19:31
Φωτογραφία για Επί ποδός οι Κρητικοί αγρότες – Ετοιμάζουν απόβαση στην Αθήνα
Σε θέση μάχης βρίσκονται οι αγρότες της Κρήτης οι οποίοι απόψε αναμένεται να οριστικοποιήσουν το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων, με τις οποίες διεκδικούν την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Οι αποφάσεις θα ληφθούν σε συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο Ηράκλειο και αναμένεται να συμμετέχουν σε αυτήν αγρότες από ολόκληρο το νησί.

Την παγκρήτια συνάντηση οργανώνει νεοσύστατη επιτροπή αγώνα που συγκροτήθηκε τιςν τελευταίες μέρες από ομάδα αμπελουργών και αναμένεται να συζητηθούν φλέγοντα ζητήματα όπως είναι ο νέος τρόπος φορολόγησης των αγροτών, που όπως ισχυρίζονται τα στελέχη του αγροτικού κινήματος οδηγούν σε αφανισμό τον κλάδο.

Ανάμεσα στις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretapost, είναι η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου αλλά και “απόβαση” Κρητικών αγροτών στην Αθήνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Η σχετική λίστα αναμένεται να καταρτιστεί στην αποψινή συνάντηση.

Οι αγρότες της Κρήτης άλλωστε βρίσκονται σε επικοινωνία με τους αγρότες της υπόλοιπης Ελλάδας προκειμένου να οργανώσουν, αν υπάρξει συμφωνία, από κοινού τις κινητοποιήσεις τους στην Αθήνα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ