2015-10-08 21:25:44
Φωτογραφία για ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ: Ρωσικοί πύραυλοι έπεσαν στο Ιράν
Πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από ρωσικά πλοία στην Κασπία Θάλασσα και στόχευαν κατά... θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία κατέπεσαν στο Ιράν, όπως αναφέρουν Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CNN.

Σύμφωνα με τους ίδιους τουλάχιστον τέσσερις πύραυλοι κατέπεσαν στο Ιράν. Ένας αξιωματούχος υποστήριξε πως μπορεί να υπάρχουν απώλειες, ενώ άλλος τόνισε ότι ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Όπως μεταδίδει το CNN, δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο σημείο του Ιράν κατέπεσαν οι πύραυλοι.

Η Ρωσία εκτόξευσε πυραύλους cruise κατά στόχων στη Συρία χωρίς καμία προειδοποίηση, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Ας Κάρτερ, περιγράφοντας μία τάση για απρόβλεπτη στρατιωτική δράση που μπορεί να οδηγήσει σε οριακές καταστάσεις τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της, όπως αναφέρει το Reuters.

«Παρατηρούμε όλο και πιο αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τις ρωσικές δυνάμεις. Παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο... εκτόξευσαν πυραύλους cruise από την Κασπία χωρίς προειδοποίηση», είπε ο Κάρτερ μετά τις διεργασίες των μελών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Την Τετάρτη η Μόσχα δήλωσε ότι τα πλοία της στην Κασπία εξαπέλυσαν κατά στόχων στην Συρία μπαράζ πυραύλων, οι οποίοι διένυσαν μία απόσταση σχεδόν 1.500 χιλιομέτρων πάνω από το Ιράν και το Ιράκ πριν πλήξουν τους στόχους τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ