2015-10-08 23:10:54
Φωτογραφία για Ο Πρωθυπουργός αύριο Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη για τον ''Παρμενίωνα''
Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί αύριο Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στο Πεδίο Ασκήσεων, όπου διεξάγεται η Στρατιωτική Άσκηση «Παρμενίων 2015», την τελική φάση της οποίας  και θα παρακολουθήσει.  

Στο μεταξύ αίσθηση έχει κάνει η δημοσιοποίηση  σχεδίου σύμφωνα με το οποίο οι Ενοπλες Δυνάμεις πωλούν πυρομαχικά που έχουν στις αποθήκες τους για να διατηρήσουν  την ετοιμότητά τους μετά την απαίτηση των δανειστών στο νέο Μνημόνιο για περικοπές΄στην Άμυνα.

Χθες ο ΥΕΘΑ κ.Π.Καμμένος από το βήμα της Βουλής ανακοίνωσε ότι με την πώληση πυρομαχικών θα καλυφθούν οι μειώσεις στις αμυντικές δαπάνες που ζήτησε η τρόικα στο τρίτο Μνημόνιο και είναι βασικό προαπαιτούμενο.

"Ήδη προχωρήσαμε στην πώληση ληγμένων ή προς λήξη μέσα στον χρόνο οπλικών προμηθειών, ιδίως πυρομαχικών. Αυτά τα χρήματα θα καλύψουν τις ανάγκες των 100.000.000 ευρώ αυτό τον χρόνο και των 200.000.000 ευρώ που απαιτούν οι θεσμοί για τα επόμενα χρόνια και δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ μείωση από τον προγραμματισμένο σχεδιασμό στον προϋπολογισμό μας......", ειπε δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το τι ακριβώς πρόκειται...
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ