2015-10-09 01:35:38
Φωτογραφία για Διοικητική Έρευνα για τον αστυνομικό που κλωτσούσε μετανάστες στην Λέσβο
Δεν προλαβαίνει να διατάζει την διενέργεια ΕΔΕ τον τελευταίο καιρό το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. 

Τελευταίο κρούσμα που προκάλεσε σήμερα την εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να διενεργηθεί άμεσα διοικητική έρευνα για να διαπιστωθούν τα αληθή της καταγγελίας και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα σε βάρος του αστυνομικού που εμπλέκεται, προέρχεται από τη Λέσβο.

Σε μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα δύο τελευταία 24ωρα, έχει καταγραφεί αστυνομικός της ΥΜΕΤ που μετέβη στο νησί, προφανώς με την υπόλοιπη διμοιρία από Αθήνα, να κλωτσάει παράτυπους μετανάστες σε καταυλισμό προσφύγων στη Μυτιλήνη και μάλιστα την ώρα που βρισκόταν στο νησί ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν.

Τις φωτογραφίες αυτές τις «ανέβασε» στο Facebook ο Saverio Serravezza, ενώ μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Olivier Drot, κατηγορεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό πως δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, το περιστατικό συνέβη στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του νησιού από εκείνη όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός, δηλαδή στο Καρά-Τεπέ, όπου την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός έπινε καφέ με τους πρόσφυγες και ο καταυλισμός εκείνος εμφάνιζε μία εικόνα τελείως διαφορετική… έως και μάλλον …«ρετουσαρισμένη» πηγή: http://news247.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ