2015-10-10 08:21:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Από το Τμήμα επειγόντων του ΠΠΝΠ, όπου είχε μεταφερθεί κακοποιημένος, έφυγε τρέχοντας 13χρονος
Ένα 13χρονο αγόρι που έφυγε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου είχε μεταφερθεί κακοποιημένο και εξεταζόταν από τους γιατρούς στο ΤΕΠ (τμήμα επειγόντων περιστατικών) αναζητά η αστυνομία.

Το thebest επικοινώνησε με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Χαράλαμπο Μπονάνο ο οποίος ανέφερε ότι «γύρω στις 16.30 το απόγευμα της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου ένα 13χρονο παιδί που διαβιεί στο Σκαγιοπούλειο ίδρυμα μεταφέρθηκε από δύο κοινωνικούς λειτουργούς στο Νοσοκομείο, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Το παιδί ήταν κακοποιημένο και μόλις άκουσε και αντιλήφθηκε πως θα γινόταν εισαγωγή του στην παιδοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, προφανώς φοβήθηκε και σηκώθηκε και έφυγε. Οι δύο κοινωνικοί λειτουργοί έβαλαν τις φωνές και προσπάθησαν να το σταματήσουν όπως και η ασφάλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος ωστόσο το παιδί έτρεξε και χάθηκε».

Το αγόρι είναι από την Κρήτη και ζει εδώ σε ίδρυμα της Πάτρας (κατά πληροφορίες κι όπως είπε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίου, στο Σκαγιοπούλειο).

Η κατάσταση του παιδιού δεν ήταν καθόλου καλή. Ήταν κακοποιημένο και με ψυχολογικά προβλήματα. Τη στιγμή που είχαν τελειώσει οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις και οι γιατροί ετοίμαζαν τα χαρτιά για να γίνει η εισαγωγή σε κλινική του νοσοκομείου, εκείνο το έβαλε στα πόδια, «σαν αγρίμι».

Η αστυνομική διεύθυνση Πατρών έχει αναλάβει την υπόθεση προσπαθώντας τώρα να εντοπίσει που πιθανόν έχει βρει καταφύγιο το μικρό παιδί.

Tάκης Μαρτάτος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ