2015-10-11 13:18:05
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΤΣΕΧ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΕΝΓΚΕΡ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
Μπορεί να έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο «Έμιρεϊτς» επί της Άρσεναλ με 2-3, ωστόσο οι «κανονιέρηδες» έχουν ακόμα να αντιμετωπίσουν τα… βέλη όσων κριτικάρουν τον Βενγκέρ και τους ποδοσφαιριστές του για την αρνητική ευρωπαϊκή παρουσία που έχει φέτος η Άρσεναλ στο Champions League.

Όπως είναι φυσικό, αυτός που έχει δεχθεί τα περισσότερα πυρά από πλευράς ποδοσφαιριστών, είναι ο Νταβίντ Οσπίνα, εξαιτίας του λάθους που οδήγησε στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο γκολκίπερ της Άρσεναλ είχε την στήριξη του προπονητή και των συμπαικτών του, μ’ έναν εξ’ αυτών, να είναι ο έταιρος τερματοφύλακας της ομάδας, Πετρ Τσεχ, ο οποίος παρόλο που δεν έχει αγωνιστεί σε αγώνα του Champions League τη φετινή σεζόν, καθώς ο Βενγκέρ έχει επιλέξει τον Οσπίνα και στο πρώτο ματς στην Κροατία, κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τόνισε με δηλώσεις του πως σέβεται την απόφαση του προπονητή του, αν και επιθυμία κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνίζεται.

«Στους δύο αγώνες του Champions League, ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Νταβίντ Οσπίνα και πρέπει να το σεβαστώ. Σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και σε μια τόσο μεγάλη σεζόν σε διάρκεια, δεν μπορεί κάποιος να παίζει συνεχώς, παρόλο που θα ήταν επιθυμία του», ήταν τα λόγια του Πετρ Τσεχ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ