2015-10-12 11:02:06
Φωτογραφία για Δείτε ποια είναι η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στη Μουρμούρα
Από τις αρχές καλοκαιριού ξεκίνησαν τα σενάρια και τώρα φαίνεται ότι φτάνουμε στο τέλος τους. Από τον ίδιο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη επιβεβαιώσαμε επίσημα ότι θα είναι ο νέος άντρας της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Για τον γυναικείο ρόλο, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρα, καθώς το τελευταίο διάστημα πέρασαν από κάστινγκ πάρα πολλές ηθοποιοί, ανάμεσα στις οποίες και οι Γιούλικα Σκαφιδά, Αθηνά Οικονομάκου και Σοφία Φαραζή. Τελικά, όπως γράφει το περιοδικό People, μετά από τέσσερις μήνες συζητήσεων και δοκιμαστικών, οι υπεύθυνοι κατέληξαν για το γυναικείο ρόλο σε ένα νέο, φρέσκο και "άκαυτο" πρόσωπο, την ανερχόμενη ηθοποιό Δανάη Επιθυμιάδη.

Η Δανάη σπούδασε θεατρολογία στο Λονδίνο και το 2007 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου φοίτησε στη σχολή American Academy of Dramatic Arts. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, έμεινε δύο χρόνια ακόμα στη NY ως μέλος του Academy Company. Από το 2011, που επέστρεψε στην Ελλάδα, συνεργάστηκε για δύο παραστάσεις με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας, ενώ έχει συμμετάσχει και σε θεατρικές παραγωγές στην Αθήνα, όπως το Δύο Ευγενείς απ' τη Βερόνα, Ένας Άνθρωπος Υπό Χρεοκοπία, Έγκλημα στην Γκαλερί και Μόνο Ωραία.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ