2015-10-13 03:23:05
Φωτογραφία για Όταν οι διάσημοι επενδύουν σε κάτι διαφορετικό απ' ότι τους γνωρίσαμε...
Κι όμως! Ως σωστή μαμά η Ναταλία Δραγούμη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και σερβίρει -η ίδια βεβαίως βεβαίως- τα πιο υγιεινά σνακ στο κυλικείο της.

Το παράδειγμα της έχουν ακολουθήσει κι άλλοι εκπρόσωποι της σόουμπιζ, επενδύοντας στον τομέα… παιδί. Έτσι, πέρα από τις θεατρικές τραγουδιστικές και τηλεοπτικές τους δραστηριότητες το κάνουν για το καλό της νέας γενιάς, βάζοντας και κάτι στην τσέπη!

Ναταλία Δραγούμη

Η πιο καλή… κουλουρτζού

Είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η γνωστή ηθοποιός βρήκε έναν αρκετά δημιουργικό τρόπο να γεμίζει τα πρωινά της. Όταν λοιπόν τα παιδιά της βρίσκονται στο σχολείο αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να δουλέψει σε κυλικείο γνωστού ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου προσφέροντας κουλούρια και χυμούς στα παιδιά.

Όχι, όχι δεν εγκατέλειψε το θέατρο απλά ως μαμά η Ναταλία είναι πολύ αγχωμένη για τη διατροφή των παιδιών της, κι έτσι βρήκε την ευκαιρία με την εταιρεία εστίασης που της ανήκει να «τσεκάρει» τι τρώνε.


Έλλη Κοκκίνου

Η… νηπιαγωγός

Θέλετε το βλαστάρι σας να τραγουδάει και να λικνίζεται σαν την Έλλη Κοκκίνου; Δεν έχετε παρά να το γράψετε στον παιδικό σταθμό της τραγουδίστριας! Η αοιδός αποφάσισε παράλληλα με το τραγούδι, να κάνει την πρώτη της επιχειρηματική κίνηση φτιάχοντας τον παιδικό σταθμό «Happy Faces» στη Γλυφάδα.

Στην αυλή βρίσκεται ένας υπαίθριος παιδότοπο, με τον πάνω όροφο του σπιτιού να θυμίζει δεντρόσπιτο. Η έμπνευση της ήρθε από ένα παραμύθι που διάβαζε στον γιο της Αλέξανδρο, για ένα αρκουδάκι που πήγαινε στο νηπιαγωγείο.

Σίσσυ Χρηστίδου

Για μικρές κοκεταρίες

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη της για τα παιδιά. Η ίδια άλλωστε έχει δυο αγοράκια, τον Φίλιππο Ραφαήλ και το Μιχαήλ. Θέλοντας να έχει πάντα τους γιους της καλοντυμένους, πήρε τη μεγάλη απόφαση να δημιουργήσει την δική της σειρά ρούχων για παιδάκια και μετέπειτα για ενήλικες.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια και πλέον σχεδιάστρια μόδας, δεν σταματά να δείχνει τις δημιουργίες της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μάρκος Σεφερλής

Πάμε «Seferland»;

Το 2012 ο γνωστός κωμικός Μάρκος Σεφερλής δημιούργησε τη «Seferand». Ο πρωτότυπος χώρος για παιδιά συνδυάζει διασκέδαση, ψυχαγωγία, φαντασία με τη δημιουργική απασχόληση και την εκπαίδευση. Ένα τριώροφο κτίριο με τη μορφή πειρατικού καραβιού που εξάπτει την φαντασία μικρών και μεγάλων και τους ταξιδεύει σε άλλους κόσμους.

Ο μπαμπάς Μάρκος δημιούργησε αυτό τον χώρο με στόχο να προσφέρει άφθονα παιδικά χαμόγελα και στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ