2015-10-13 23:44:32
Φωτογραφία για Έρχεται η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2015»
Η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015, πέρασε στην ιστορία της αυτοκίνησης, σαν μια επιτυχημένη και δημιουργική προσπάθεια.

Την σκυτάλη τώρα παίρνει για την Ελλάδα, η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2015», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 21 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Τα περισσότερα καινούργια μοντέλα καθώς και οι εκδόσεις, που πρωταγωνίστησαν στην γερμανική έκθεση και ενδιαφέρουν την ελληνική αγορά, θα βρίσκονται στον φιλόξενο χώρο, της ελληνικής έκθεσης.

Στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, οι εισαγωγείς- αντιπρόσωποι και οι συνεργάτες τους έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία των περιπτέρων και την οργάνωση των Test Drives.

Τα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων είναι αναβαθμισμένα και δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον ελκυστικό για τους φίλους του αυτοκινήτου και τους επισκέπτες της έκθεσης.


Συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων όπως: Alfa Romeo,Audi, BMW , Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat,Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Επίσης, υπάρχουν και προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες after sales που προκύπτουν, από τη χρήση και τη συντήρησή του.

Οι παρακάτω «λεπτομέρειες» δείχνουν το μέγεθος και την προσπάθεια του οργανωτή για μια πλήρη διοργάνωση:

- Στεγασμένος κλιματιζόμενος χώρος: 10.000 τ.μ.

- Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τα Test Drives: 4.500 τ.μ.

- Προβολείς ειδικών προδιαγραφών: 400

- Διαφημιστικά σταντ που οριοθετούν την έκθεση: 200

Επιπλέον, έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για την καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες, ενώ το φυλασσόμενο (δωρεάν) πάρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα. 
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ