2015-10-19 14:27:04
Φωτογραφία για Ηλεία: Έφυγε στα 34 του ο Λεωνίδας Παυλόπουλος
Από μικρός ήξερε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των ανθρώπων γύρω του.

Ήταν ο χαρακτήρας του αλλά και η ενασχόλησή του με το χώρο της διασκέδασης από πολύ μικρή ηλικία. Όμως «έφυγε» νωρίς και βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Ηλείας.

Ο Λεωνίδας Παυλόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε για τη ζωή του. Γιος του Τζίμη Παυλόπουλου - που έφυγε και αυτός νωρίς από τη ζωή - και της Κάρμεν.

Τον Λεωνίδα τον γνωρίσαμε οι περισσότεροι στο «Παρά Θιν Αλός» στη Ζαχάρω, να δίνει και την ψυχή του για αυτό το μαγαζί.

Ήταν τότε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, που αν και πολύ μικρός «τρελαινόταν» με τη μουσική, να κάθεται στην κονσόλα και να αλλάζει τραγούδια φτιάχνοντας το πρόγραμμα και τη διάθεσή μας.

Και αργότερα μεγαλώνοντας ο Λεωνίδας συνδύαζε αυτή την αγάπη για τη μουσική με το τραγούδι και κατάφερνε να μαγεύει το κοινό του.


Μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του τον Παύλο δούλεψαν σκληρά στο πλευρό του Τζίμη και αργότερα δίπλα στην Κάρμεν για το μαγαζί που ήταν το αγαπημένο στέκι στην παραλία της Ζαχάρως.

Τα τελευταία χρόνια ο Λεωνίδας έδωσε μια δύσκολη μάχη για την υγεία του, όμως δεν έχανε την ελπίδα του.

Τελευταία η κατάσταση είχε επιδεινωθεί και τελικά δεν άντεξε παρά τον αγώνα που είχε δώσει Η οικογένειά του η μητέρα του Κάρμεν, τα αδέρφια του Παύλος, Ελένη, Γιώργος και Παυλίνα, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετίσουν το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου στις 3.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Πάντων στον Πύργο.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ