2015-10-22 10:23:31
Φωτογραφία για Απίστευτες σκηνές! Επεισόδιο Γάκη - Αμυρά: Βγες έξω ρε
Απίστευτες σκηνές, βγαλμένες από τα πιο cult επεισόδια των «Οικογενειακών ιστοριών» διαδραματίζονται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή που συζητεί το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των καναλιών. Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», οι βουλευτές της αντιπολίτευσης επιχείρησαν να αλλάξουν το όνομα του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά προσφωνώντας τον συχνά «ο ταλαντούχος κ. Ρίπλεϊ».

Το νέο όνομα του κ. Παππά ήταν μια ιδέα του βουλευτή του Ποταμιού, Γ. Αμυρά, ο οποίος εκνευρίστηκε επειδή δεν του απαντούσε ο υπουργός πόσα κανάλια θα λειτουργήσουν, πότε και πώς θα αποφασιστεί η λειτουργία τους και πόσους εργαζομένους θα πρέπει να έχουν, με αποτέλεσμα να γυρίσει προς το μέρος του και να του πει: «Εσύ δεν είσαι υπουργός. Είσαι ο ταλαντούχος κ. Ρίπλεϊ. Δεν απαντάς σε τίποτα».

Ο κ. Παππάς γέλασε, όμως δεν αντιμετώπισε το ίδιο ψύχραιμα το περιστατικό, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Γάκης ο οποίος φώναξε στον κ. Αμυρά: «Βγες έξω, ρε». Ο κ. Αμυράς σηκώθηκε από τη θέση του σε έξαλλη κατάσταση και του απάντησε: «Να βγεις εσύ. Εδώ είναι Κοινοβούλιο, δεν είναι ταβέρνα. Να δείξεις σεβασμό». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ