2015-10-24 12:11:07
Φωτογραφία για Δείτε που πήγε τον πρόεδρο της Κίνας ο Κάμερον!
Στη συγκεκριμένη παμπ, πριν από τρία χρόνια, ο κ. Κάμερον είχε ξεχάσει, μετά από κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα, την τότε οκτάχρονη κόρη του.

Μετά από τρεις ημέρες επίσημων εκδηλώσεων, διαπραγματεύσεων και γεωπολιτικών συζητήσεων, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον αποφάσισε να προσφέρει στον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, που έφτασε στην χώρα του την Τετάρτη, μία αμιγώς βρετανική εμπειρία.

Γι' αυτό λοιπόν τον λόγο, λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του, ο Κινέζος πρόεδρος ακολούθησε τον Κάμερον σε μία αγγλική παραδοσιακή παμπ για να απολαύσουν μαζί μία «pint» παγωμένης μπύρας και ένα απολαυστικό πιάτο με fish and chips.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η παμπ που επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει τους εκλεκτούς πελάτες ονομάζεται The Plough και βρίσκεται στο Κάντσντεν, κοντά στην εξοχική κατοικία του Βρετανού πρωθυπουργού στο Τσέκερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στη συγκεκριμένη παμπ, πριν από τρία χρόνια, ο κ. Κάμερον είχε ξεχάσει, μετά από κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα, την τότε οκτάχρονη κόρη του, για περίπου ένα τέταρτο της ώρας. «Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αφήσω ένα μέλος της οικογένειάς μου εδώ, δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο λάθος», είπε ο Κάμερον αστειευόμενος σε ντόπιους που συνάντησε κατά την πρόσφατή του επίσκεψη.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ