2015-10-30 03:41:06
Φωτογραφία για Ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
«Θετικές δράσεις για την προώθηση των γυναικών στα κέντρα λήψης οικονομικών αποφάσεων/Affirmative actions for the promotion of women in economic decision-making» Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, διοργανώνει Ημερίδα στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Progress με τίτλο «Θετικές δράσεις για την προώθηση των γυναικών στα κέντρα λήψης οικονομικών αποφάσεων/Affirmative actions for the promotion of women in economic decision-making».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, στις 12:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων - Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης – της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. (Φραγκούδη 11 & Πάντου Αλεξάνδρου, Καλλιθέα, 17671, όπισθεν Παντείου Πανεπιστημίου).

Στην έναρξη της Ημερίδας χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, κα Κούβελα Φωτεινή και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κος Ελευθέριος Κρέτσος.


Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος κος Σχινάς Στάθης.

Στην ημερίδα θα παρευρεθούν οι αρμόδιοι φορείς της δημόσιας διοίκησης, των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων στις οποίες απευθύνεται το Έργο, οι φορείς από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ (τομέας Εσωτερικών) του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, από την εταιρεία Intraway-Σύμβουλοι Οργάνωσης και Τεχνολογιών Μον. Ε.Π.Ε καθώς και από το ΣΕΒ και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η εξισορρόπηση της συμμετοχής γυναικών και ανδρών στα κέντρα λήψης οικονομικών αποφάσεων, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων και η ευαισθητοποίηση των κοινωνικών εταίρων και της κοινής γνώμης για την ισόρροπη εκπροσώπηση ανδρών – γυναικών σε επίπεδο λήψης οικονομικών αποφάσεων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ