2015-10-31 23:56:06
Φωτογραφία για Χαμός στην δίκη για την ληστεία στο πλοίο! Ανατράπηκαν όλα
Ο 18χρονος μπήκε σε πλοίο της γραμμής για Πειραιά με 8.000€ στις αποσκευές του - Λίγες ώρες αργότερα το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται Σε... μόδα τείνουν να εξελιχθούν τα περιστατικά ψεύτικων καταγγελιών για ληστείες στο Ηράκλειο, καθώς οι διωκτικές αρχές, μέσα σε διάστημα λίγων μόνο ημερών κλήθηκαν να χειριστούν τουλάχιστον δύο τέτοιες υποθέσεις, με τα υποτιθέμενα θύματα να "λυγίζουν" κατά τη διάρκεια των ερευνών και να αποκαλύπτουν την αλήθεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και στα δύο περιστατικά πρωταγωνιστές ήταν νέοι άνθρωποι που εκτμάται ότι είχαν δημιουργήσει χρέη από τυχερά ή άλλα παιχνίδια και προκειμένου να "ρεφάρουν" χρησιμοποίησαν τα χρήματα των εργοδοτών τους και στην συνέχεια δήλωσαν ότι τα άρπαξαν άγνωστοι ληστές.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση αφορά σε 18χρονο που έφτασε από τον Πειραιά και είχε αναλάβει τις πληρωμές επιχείρησης του Ηρακλείου. Ο νεαρός είπε στους εργοδότες του αλλά και στους αστυνομικούς ότι ένας άγνωστος με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσε το ποσό των 8.000 ευρώ.


Στη συνέχεια όμως, και αφού έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις στην κατάθεσή του, παραδέχθηκε ότι ο ίδιος ήταν που πήρε τα χρήματα και μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, αργά το βράδυ της Παρασκευής επέστρεψε τα 5.500 ευρώ. Ωστόσο σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, κάτι ανάλογο είχε κάνει ένας νεαρός υπάλληλος σε επιχείρηση εστίασης, που δήλωσε ότι ενώ εκτελούσε διανομές άγνωστοι του άρπαξαν τις εισπράξεις, περίπου 800 ευρώ. Τελικά "άγνωστος", όπως αποδείχτηκε, δεν υπήρχε...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ