2015-11-07 12:05:09
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω: Κυνικοί και ξεδιάντροποι! Στον καιάδα οι φτωχοί! Η ΔΕΗ διακόπτει το ρεύμα σε 50.000 οικογένειες - Ο λαός πρέπει να αντιδράσει
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω είχε προειδοποιήσει πολύ νωρίς ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα εφαρμόσει τα πιο σκληρά... μνημονιακά μέτρα σε βάρος του εργαζόμενου λαού.

Η "αριστερή" κυβέρνηση προκειμένου να αποδείξει ότι έχει αποκηρύξει πλήρως το 'οποιο αριστερό παρελθόν της, θυμίζει τους δηλωσίες της Μακρονήσου. Όχι μόνο δεν διατηρούσαν την παραμικρή αριστερή ευαισθησία τους , αλλά γινόντουσαν βασιλικότεροι του βασιλέως στην καταδίωξη των πρώην συντρόφων τους.

Τώρα ετοιμάζονται να κόψουν το ρεύμα σε 50.000 οικογένειες.

Την ίδια ώρα βιομήχανοι και κόμματα μένουν στο απυρόβλητο με χρέη εκατομμυρίων στη ΔΕΗ.

Οποιαδήποτε προεκλογική εξαγγελία του Σύριζα, ότι δεν θα μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, κατέληξε στο κάλαθο των αχρήστων.

Όλα αυτά συμβαίνουν με ένα βαρύ χειμώνα πρό των πυλών. Θα ξαναζήσουμε θανάτους από μαγκάλια ή από διακοπές ιατρικών συσκευών που κρατάνε στη ζωή χιλιάδες άρρωστους συμπολίτες μας.


Καιάδας για τους μη δυνάμενους να πληρώσουν!

Κύριοι του Σύριζα, σταματήστε να δολοφονείτε έναν ολόκληρο λαό!

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω καλεί τους πολίτες στην μεγαλύτερη δυνατή συλλογική αντίδραση ενάντια στις προσπάθειες των πραιτωριανών που θα έρχονται να κόψουν το ρεύμα σε φτωχά νοικοκυριά.

Επιτροπές αντίστασης και αλληλεγγύης πρέπει να οργανωθούν σε κάθε γειτονιά.

Επίσης καλούμε όσους εθελοντές ηλεκτρολόγους μπορούν να έρθουν να βοηθήσουν τα συνεργεία επανασυνδέσεων κομμένων ρευμάτων του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Έχουμε επανασυνδέσει χιλιάδες κομμένα ρεύματα, αλλά τα μέτωπα είναι πολλά.

Θέλουμε και τη δική σου συνεισφορά με τη φυσική σου παρουσία.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ