2015-11-08 09:07:06
Φωτογραφία για Aίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη την Ελλάδα
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10-21 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος και στη Θεσσαλονίκη, με το θερμόμετρο να δείχνει από 5 έως 20 βαθμούς.

Σε Μακεδονία και Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τη θερμοκρασία να φτάνει έως και τους 21 βαθμούς.

Καλός καιρός και στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5-23 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στην Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-22 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών, αναμένονται για το νησί αλλά και τις Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-21 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 και στις Κυκλάδες τοπικά, 7 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5-6 και στα νότια τοπικά, 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-22 βαθμούς Κελσίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ