2015-11-08 18:06:43
Φωτογραφία για Νέα γκάφα του Αλέξη Τσίπρα: Το Επικό λάθος που κόπηκε στο μοντάζ
Το μοντάζ έσωσε τον Αλέξη Τσίπρα από ένα ακόμα λάθος... όχι τόσο σοβαρό βέβαια όσο το «Λέσβος-Μυτιλήνη» αλλά που σίγουρα θα έδινε αφορμή στους χρήστες των social media να κάνουν νέο πάρτι. Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Υπάρχουν κάποια πλάνα της ΕΡΤ που δεν πρόκειται ποτέ να δείτε. Το γιατί θα το κατανοήσετε ευθύς αμέσως. Προηγουμένως όμως θα πρέπει να υπενθυμίσoυμε ότι οι δηλώσεις που συνήθως κάνουν οι πολιτικοί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες δεν είναι πάντα αυτές που βγαίνουν στον αέρα. Οι πολιτικοί αρκετές φορές εμφανίζονται ανέτοιμοι ή κάνουν σαρδάμ ή ακόμη συλλαμβάνονται ως αφηρημένοι.

Αρχίζουν τη δήλωση, δεν τους αρέσει ή μετανιώνουν γι’ αυτήν αλλά δεν ανησυχούν. Λένε στους οπερατέρ «πάμε πάλι» και τη δεύτερη ή την τρίτη φορά εκφράζονται πιο προσεκτικά. Ε, λοιπόν, κάτι τέτοιο (το οποίο για όσους γνωρίζουν από τηλεόραση είναι απολύτως φυσιολογικό) συνέβη και στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.


Ηταν από μία από τις συναντήσεις που είχε ο Πρωθυπουργός με τον Αρχιεπίσκοπο (δεν προσδιορίζεται ποια, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στο συνεργείο της ΕΡΤ που τράβηξε τα πλάνα). Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, ο Πρωθυπουργός ήταν έτοιμος να προσφωνήσει τον Αρχιεπίσκοπο. Αλλά πώς;

Πρώτα άρχισε με το «Αγιό…» (ήθελε μάλλον να πει «Αγιότατε»), εν συνεχεία μετάνιωσε και είπε «Σεβ…» (παρ’ ολίγον να πει «Σεβασμιότατε») αλλά δεν το ολοκλήρωσε. Σκέφτηκε για λίγο και την τρίτη φορά ήταν και η τυχερή: «Μακαριότατε» είπε. Ο Αρχιεπίσκοπος απλώς χαμογέλασε εκτιμώντας την προσπάθεια. Πάντως οι πληροφορίες ότι κάποιος του «σφύριξε» το «Μακαριότατε» την ώρα που ετοιμαζόταν να πετάξει κι ένα «Παναγιότατε» ελέγχονται.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ