2015-11-08 19:02:35
Φωτογραφία για ΜΑΞΙΜΟΥ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ
Ανακοίνωση με αιχμές κατά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση εξέδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού, μετά τις καταγγελίες του κ. Πανούση περί σχεδίου πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης, με αναφορές μάλιστα και σε διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία.

«Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στη Δικαιοσύνη» αναφέρει το δελτίο Τύπου του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, επικοινώνησε με τον κ. Πανούση, θέτοντας του το ερώτημα γιατί δεν ενημέρωσε αρμοδίως από τη στιγμή που θεώρησε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πανούσης ανέφερε ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και όχι αστυνομικό.

Κυβερνητικοί κύκλοι επανέρχονταν στην παράμετρο που τονίστηκε και στο σχετικό δελτίο Τύπου από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι αυτά τα ζητήματα είναι πολύ σημαντικά για να τα αναπτύσσει ο κ
. Πανούσης στα ΜΜΕ, αντί να καταθέτει τις καταγγελίες του επίσημα, στη Δικαιοσύνη. Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το θέμα του κ. Πανούση στο περιθώριο των συσκέψεων που έχει σήμερα από το πρωί για τη διαπραγμάτευση και το Προσφυγικό, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Πάντως, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του, μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για  σχέσεις πολιτικών με τρομοκράτες για την κατάσταση στις φυλακές, αλλά και την Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τη Ν.Δ., οι καταγγελίες αυτές αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές και «ο Πρωθυπουργός υποχρεούται να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του και η Δικαιοσύνη να προχωρήσει ταχύτατα σε πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του πρώην υπουργού». 

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ