2015-11-08 21:21:49
Φωτογραφία για Γεωργιάδης από την Πάτρα: Ο δεκάχρονος γιός μου θα κυβερνούσε καλύτερα από τον Αλέξη Τσίπρα [photos+video]
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Πάτρα ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, μπροστά σε μεγάλο ακροατήριο που είχε κατακλύσει τους χώρους του ξενοδοχείου Με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος , όπως υποστήριξε στην ανικανότητα του κ. Τσίπρα να κυβερνήσει τόνισε: Ακόμη και ο γιός μου ο Περσέας που είναι δέκα ετών θα κυβερνούσε καλυτέρα από ότι ο Τσίπρας. Αφήνοντας αιχμές για ανθυποψηφίους του που όπως δήλωσε "δεν κάνουν αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό.Εγω θα κάνω σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα".

Ασχολίαστο δεν έμεινε από τον Αδωνι Γεωργιάδη το άθλιο, όπως το χαρακτήρισε το περιστατικό κατά του συναδέλφου του Γιώργου Κουμουτσάκου. Που το συνέκρινε με τις επιθέσεις βίας σε αξιολογητές στα πανεπιστήμια στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και το αντίστοιχο περιστατικό που είχει γίνει εναντίον του νομπελίστα Γουάτσον στο πανεπιστήμιο Πατρών, πριν λίγα χρόνια.


Επίσης αναφορά έγινε από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ τόσο στο θέμα του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση. Αλλά και στις επικείμενες περικοπές στις συντάξεις και τις απόψεις Κατρούγκαλου.

Ποιους είδαμε

Μεταξύ άλλων στην ομιλία ήταν :Ο βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας Γιάννης Μάκκας, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, η η υποψήφια ευρωβουλευτής Νατάσα Ράγιου, η υποψήφια βουλευτής Ευσταθία Γιαννιά, Μαζαράκης Ανδρέας, Κούλα Μπακούρου, Θόδωρος Ξυλιάς, Βερβίτας Γιάννης, Σωτήρης Μαρσέλης, Γιώργος Γλεντζής, Χρήστος Τάγκαλος, ,Γιώργος Μουτούσης, Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, Βασίλης Χρυσαίτης, Κώστας Ευθυμιόπουλος, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος,Γιώργος Νταβρής, Κώστας Φουρφουρής.

Στον Πύργο

Εξάλλου πριν την Πάτρα ο Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τον Πύργο όπου είχε συνάντηση με στελέχη του κόμματος , ενώ παραχώρησε και συνέντευξη τύπου.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ