2015-11-11 01:59:07
Φωτογραφία για Παραδοχή Αβέρωφ: Ναι τα πήραμε
Παραδοχή του ΔΗΣΥ ότι έλαβε χρήματα από τη Focus Στην παραδοχή ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός έλαβε χρηματικό ποσό από την Focus προχωρεί Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου, στην εκπομπή «Επίκαιρα» του Plus που θα μεταδοθεί απόψε, διερωτάται πώς κάποια κόμματα κάνουν προεκλογικές εκστρατείες με κόστος εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με το livenews.com, o πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ερωτηθείς για τη χρηματοδότηση από τη Focus, ανέφερε «πήραμε μια χρηματοδότηση από τη Focus και με πολλή ειλικρίνεια το είπαμε, όπως και άλλα κόμματα. Να συνεχίσουμε τις υποκρισίες; Να κάνουμε κάποιες παραδοχές. Για δεκαετίες, το πολιτικό σύστημα, τα κόμματα, οι προεκλογικές εκστρατείες εχρηματοδοτούντο χωρίς διαφάνεια».

Πέραν της παραδοχής άφησε σαφείς αιχμές για τα υπόλοιπα κόμματα, πλην ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, διερωτώμενος: «Καλά, κάποιοι που δεν πήραν εισφορές από τη Focus, από πού πήραν και έκαναν προεκλογικές εκστρατείες εκατομμυρίων; Από πού; Και αν ο Συναγερμός ή το ΑΚΕΛ είναι οι διαπλεκόμενοι των διαπλεκομένων, επειδή πήραν εισφορά από τη Focus -παρεμπιπτόντως ο ΔΗΣΥ χρωστάει και 3,5 και πλέον εκατομμύρια ευρώ-, κάποια άλλα κόμματα, που όχι μόνο δεν χρωστάνε αλλά έχουν και μερικά εκατομμύρια στις τράπεζες, έχουν καμιά μηχανή που κόβει χρήματα και δεν το ξέρουμε εμείς;»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ