2015-11-14 00:10:15
Φωτογραφία για ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ... ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ Ο ΠΑΡΝΤΟ! (PHOTOS)
Ο Φελίπε Πάρντο πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας τα ξημερώματα της Παρασκευής και στο παιχνίδι κόντρα στην Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο 25χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, πέρασε στη θέση του Τζάκσον Μαρτίνες στο 85ο λεπτό του ματς. Η αναμέτρηση με τους κάτοχους του Κόπα Αμερίκα ελήξε ισόπαλη 1-1 με τα γκολ να πετυχαίνου οι Βιδάλ για την Χιλή και ο Χάμες Ροντρίγκες για τους Κολομβιανούς.

Ο Πάρντο δεν μπορεί να... συγκρατήσει την χαρά του και με αναρτήσεις στον λογαριασμό του στα social media, δείχνει πόσο πανευτυχής είναι για το ντεμπούτο του.

Αρχικά, «ανέβασε» μία φωτογραφία μαζί με τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τζάκσον Μαρτίνες με το εξής μήνυμα: «Το κλειδί για να κερδίσεις τον αγώνα πνευματικά προσωπικά, δεν είναι μόνο η ταχύτητα, αλλά η επιμονή και η πίστη».

Στη συνέχεια, ανέβασε και φωτογραφία όπου βρίσκεται μαζί με τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες, όπου φαίνεται να παίζουν playstation περνώντας την ώρα τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Κολομβίας.

Και σε μια τρίτη ανάρτηση φαίνεται ο ίδιος να πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού με φόντο τη σημαία της χώρας του!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ