2015-11-14 17:36:07
Φωτογραφία για ΔΕΗ: Εξόφληση λογαριασμών με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες
Εξόφληση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος με τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών προωθεί η ΔΕΗ Μετά την ολοκλήρωση του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού που θα προκηρύξει η Επιχείρηση, οι πελάτες της θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμού με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, είτε μέσω της ιστοσελίδας της, είτε μέσω POS που θα εγκατασταθούν σύντομα στα καταστήματά της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΔΕΗ, στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της και με στόχο, πάντα, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, προωθεί νέες καινοτόμες υπηρεσίες για την εξόφληση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, με τις υπηρεσίες e-pos και pos, οι πελάτες της ΔΕΗ θα έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών τους, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ (www.dei.gr), είτε μέσω των συσκευών POS που θα εγκατασταθούν σύντομα στα Καταστήματα της ΔΕΗ.


Οι εν λόγω υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες, μετά την ολοκλήρωση του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού που θα προκηρύξει η ΔΕΗ. Ήδη, η ΔΕΗ έχει αναπτύξει το κατάλληλο λογισμικό και είναι καθ’ όλα έτοιμη για την υποστήριξη αυτών των νέων υπηρεσιών.

Σήμερα, οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφληθούν στα 101 καταστήματα της ΔΕΗ πανελλαδικά, καθώς και σε άλλα εναλλακτικά δίκτυα, σε περισσότερα από 6.000 σημεία σ’ ολόκληρη τη χώρα, σε τράπεζες (ΑΤΜ, e-banking, phone banking, πάγια

τραπεζική εντολή), στα καταστήματα των ΕΛΤΑ, σε συμβεβλημένους συνεργάτες (όπως τα supermarkets , τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κλπ), καθώς επίσης και μέσω της υπηρεσίας e-bill της ΔΕΗ για τους χρήστες του e-banking.

Η ΔΕΗ είναι σε στενή συνεργασία με τις τράπεζες για την ολοκλήρωση της υλοποίησης των νέων υπηρεσιών, τον καθορισμό των βέλτιστων όρων πληρωμής και προσδοκά στη θετική ανταπόκρισή τους».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ