2015-11-17 06:54:07
Φωτογραφία για Δείτε το πραγματικό ξεκίνημα της καριέρας της Μενεγάκη [video]
Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στη σημερινή της εκπομπή για την αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και αναφέρθηκε διεξοδικά στο δικό της ξεκίνημα, με αφορμή την επέτειο των 25 ετών.

«Εγώ θυμάμαι όταν με στειλαν από το πρακτορείο να πάω σε casting». Η παρουσιάστρια τόνισε, πως το casting δεν είχε να κάνει με κάποιο από τα τηλεπαιχνίδια από τα οποία τη γνωρίσαμε. «Ποιο “Mega Banca“; Είμαι προϊστορική! Η πρώτη μου δουλειά, ήταν όταν έψαχναν κόσμο για το Κοκτέιλ, μία μαγνητοσκοπημένη πρωινή εκπομπή στο Mega με τη Δήμητρα Παπαδήμα», αποκάλυψε.

«Πέρασα από casting, γινόταν χαμός. Όταν μου είπαν για ιδιωτικό σταθμό δεν το πίστευα. Δεν το καταλάβαινα», εξήγησε στον αέρα της εκπομπής της, διευκρινίζοντας πόσο περίεργο τους ακουγόταν όταν μιλούσαν για νέο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Μάλιστα αναφέρθηκε πως πολλοί την έχουν συνδέσει με τον «Τροχό της Τύχης», τηλεπαιχνίδι στο οποίο δεν έχει δουλέψει ποτέ!

Επίσης, πριν την πάρουν στο Mega, είχε περάσει από casting για ένα κανάλι που δεν άνοιξε ποτέ και λεγόταν «Νέα Τηλεόραση»! «Είχα πάρει τη δουλειά, δεν άνοιξε ποτέ το κανάλι και μετά από λίγους μήνες έρχεται στο δρόμο μου το casting του Mega», εξήγησε η παρουσιάστρια. Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα από την εκπομπή:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ