2015-11-18 11:31:19
Φωτογραφία για Χαμός στο Παρίσι:Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας-Κόσμος εγκαταλείπει τα σπίτια του....
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται από τα ξημερώματα στο προάστιο του Παρισιού Σεν Ντενίς με στόχο τη σύλληψη τρομοκρατών που συνδέονται με τις επιθέσεις της Παρασκευής που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 129 άτομα.    Από τις έως τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι τρομοκράτες, ο αριθμός των οποίων παρεμένει αδιευκρίνιστος, είχαν ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στο Σεν Ντενίς.

 Εδώ και ώρες ακούγονται πυροβολισμοί και εκρήξεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, ενώ έχουν γίνει και συλλήψεις. Θεωρείται ότι τουλάχιστον δύο τρομοκράτες είναι νεκροί, ένας άνδρας από ελεύθερο σκοπευτή και μια γυναίκα καμικάζι που ανατινάχτηκε. Ο τρίτος νεκρός φέρεται να είναι περαστικός. Στόχος της αστυνομικής επιχείρησης φέρονται να ήταν ο Αμπντέλ Χαμίντ Αμπαούντ και ο Νο 1 καταζητούμενος στον κόσμο Σαλάχ Αμπντεσλάμ.  

Από τα ξημερώματα, όταν και ξεκίνησε η αστυνομική επιχείρηση, η αστυνομία καλεί τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, ενώ κάπιους τους απομάκρυνε και από τα διαμερίσματά τους και τους οδήγησε στο δημαρχείο. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά στην περιοχή, οχήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς δεν κινούνται στουςη δρόμους του προαστίου.    Σύμφωνα με πληροφορίες στους δρόμους του Παρισιού έχουν αναπτυχθεί  15.000. Πριν λίγη ώρα μάλιστα, φορτηγά του στρατού μετέφεραν 100 πάνοπλους στρατιώτες στην περιοχή που βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ