2015-11-20 01:07:11
Φωτογραφία για Φτηνά καλλυντικά και ακμή: Μύθος ή αλήθεια;
Ισχύει ότι τα προϊόντα μακιγιάζ από πιο φθηνές, όχι επώνυμες εταιρίες, μπορούν να προκαλέσουν ακμή και να καταστρέψουν την επιδερμίδα μας;

Η συγκεκριμένη πεποίθηση είναι λανθασμένη!

Το βασικότερο είναι να επιλέξεις το σωστό προϊόν για τον τύπο της επιδερμίδας σου και βεβαίως να επιβεβαιώσεις ότι το συγκεκριμένο καλλυντικό επιστημονικά και ιατρικά ελεγμένο.

Αν κάποια στιγμή θεώρησες ότι ένα Χ προϊόν μακιγιάζ σου δημιούργησε ακμή, τότε μάλλον η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στην περιποίηση του προσώπου σου! Είτε ,λοιπόν, αμελείς τον καθαρισμό των πινέλων σου, είτε δεν πλένεις συστηματικά το πρόσωπο σου:

-Ο καθαρισμός των πινέλων πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 φορά το μήνα (ανάλογα με τη χρήση που κάνεις) και πρέπει να είσαι αρκετά σχολαστική αφού στην επιφάνεια τους συσσωρεύονται μικρόβια και βακτήρια που μπορεί να βλάψουν σημαντικά την επιδερμίδα σου.

-Όσον αφορά τον καθαρισμό του προσώπου σου, αν ακόμη δεν έχεις προμηθευτεί ειδικό σαπούνι καθαρισμού για τον τύπο της επιδερμίδας σου, κάντο το συντομότερο δυνατό και φρόντισε να το χρησιμοποιείς πρωί αλλά (οπωσδήποτε) και βράδυ που αναπλάθονται τα κύτταρα του οργανισμού!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ... ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΟΤΖΕΣΚΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ... ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΟΤΖΕΣΚΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ