2015-11-21 01:31:11
Φωτογραφία για Anonymoys: Είμαστε η θεραπεία στον ιό του ISIS [video]
Την ώρα που ρωσικά, γαλλικά και αμερικανικά βομβαρδιστικά εξαπολύουν επιθέσεις κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους, οι Anonymous έχουν κηρύξει έναν διαφορετικού τύπου, ολοκληρωτικό, ηλεκτρονικό πόλεμο κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης στον κυβερνοχώρο. Αντί όμως για όπλα καταστροφής, χρησιμοποιεί ψηφιακό κώδικα.

Η διεθνής hacking κοινότητα ισχυρίζεται ότι έχει «ρίξει» 20.000 λογαριασμούς που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος στο twitter. Η επιχείρηση #OpParis επιχειρεί να «εκδικηθεί» το ISIS για το θάνατο που σκόρπισαν οι μαχητές του στο Παρίσι.

Σε βίντεο που δημοσίευσαν στο you tube την περασμένη Τετάρτη, οι Anonymous αναφέρουν πως: «Περισσότεροι από 20.000 λογαριασμοί του twitter που ανήκουν στο ISIS έχουν κατέβει» και εν συνεχεία παραθέτει την αναλυτική λίστα με όλους τους λογαριασμούς.

Το βίντεο στο οποίο βρίσκεται και πάλι η γνωστή φυσιογνωμία με τα μαύρα και τη μάσκα του Guy Fawkes λέει ακόμη: «Καλησπέρα πολίτες του κόσμου. Είμαστε οι Anonymous. Είναι ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι τα social media είναι μια σταθερή πλατφόρμα που επιτρέπει στο ISIS να επικοινωνεί και να διαδίδει τρομοκρατικές ιδέες μεταξύ των νέων. Την ίδια ώρα, τα social media έχουν αποδείξει ότι αποτελούν ένα όπλο προηγμένης τεχνολογίας. Πρέπει να συνεργαστούμε και να χρησιμοποιήσουμε τα social media για να καταστρέψουμε τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες».
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ