2015-11-21 11:08:49
Φωτογραφία για «Αυτό είναι για το Παρίσι»: Το μήνυμα «βόμβα» της Ρωσίας προς τους τζιχαντιστές
Ένα «εύγλωττο» μήνυμα στους τζιχαντιστές που έσπειραν τον θάνατο στην... επίθεση της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι θέλησαν να στείλουν πιλότοι των ρωσικών μαχητικών, προτού πετάξουν πάνω από τη Συρία για να βομβαρδίσουν βάσεις του Ισλαμικού Κράτους.

Σε μία χειρονομία αλληλεγγύης προς τον γαλλικό λαό, που προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές του μετά τις φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην πρωτεύουσά του, οι πιλότοι έγραψαν πάνω σε μία από τις βόμβες που προορίζουν για τους τζιχαντιστές τη φράση «Αυτό είναι για το Παρίσι».

Τη φωτογραφία της βόμβας με το μήνυμα του ISIS ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον τελευταίο μήνα, βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία, με συνεχείς βομβαρδισμούς της επαρχίας Ράκα, που θεωρείται το κυριότερο προπύργιο των τζιχαντιστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δεσμευθεί να κλιμακώσει τις επιθέσεις της, έχοντας πλέον σιγουρευτεί ότι μια βόμβα της τρομοκρατικής οργάνωσης είχε ρίξει το ρωσικό αεροσκάφος της Metrojet στο Σινά, σκοτώνοντας και τους 224 επιβάτες. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ