2015-11-21 18:22:09
Φωτογραφία για Τελετή αγιασμού στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2015-¬2016
Παρουσία της Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστρατήγου Σταματίνας Μίζη, τελέσθηκε χθες (20-11-2015) ο αγιασμός των Δοκίμων Υπαστυνόμων, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης  Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος Κιούλος, ενώ παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Κατσάρας, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας Ταξίαρχος Λάμπρος Κατσίφας, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Χουζούρης, Αξιωματικοί του Επιτελείου της Αστυνομικής Ακαδημίας και της Σχολής Αξιωματικών.

Ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών ευχήθηκε στους Δοκίμους Υπαστυνόμους για το νέο εκπαιδευτικό έτος και αμέσως μετά η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Εν συνεχεία, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας και ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών απένειμαν διπλώματα στους Δοκίμους Υπαστυνόμους της Σχολής, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των σπουδών τους το Εκπαιδευτικό Έτος 2014-2015, παράλληλα με την άριστη διαγωγή και συμπεριφορά τους, σημείωσαν ιδιαίτερη επιμέλεια και ζήλο και πέτυχαν βαθμό επίδοσης «Άριστα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ