2015-11-22 09:47:09
Φωτογραφία για «Δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι, αλλά θέλω να κάνω οικογένεια»
Για τον γάμο της, τον σύζυγό της, τον έρωτα και την αγάπη, αλλά και το παιδί, που... θέλει να αποκτήσει μιλάει η Χρύσπα στο Hello.

Είσαι κατασταλαγμένη στην προσωπική σου ζωή;

«Ναι, είμαι πολύ τυχερή σ' αυτό τον τομέα. Είμαι πέντε χρόνια παντρεμένη, έξι χρόνια συνολικά με τον άντρα μου. Απ' όλα αυτά έχω διδαχθεί, ως ατίθασο πνεύμα που ήμουν, πως το να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις στη ζωή, όταν έχεις βρει έναν άνθρωπο, στον οποίο μπορείς να στηριχθείς κι εκείνος να στηριχτεί επάνω σου, είναι το μεγάλο μυστικό για να είσαι καλά. Να παίρνεις χαρά, να δίνεις χαρά και να νιώθεις γεμάτος».

Παραμένεις ερωτευμένη;

«Ναι, αλλά αλλάζουν τα συναισθήματα, υπό την έννοια ότι ωριμάζουν και ο έρωτας και η αγάπη. Γνωρίζεις καλύτερα τον άνθρωπό σου με την πάροδο του χρόνου, αλλά και τον εαυτό σου μέσα στην σχέση. Εγώ δεν είχα ξανακάνει τόσο μακρόχρονη σχέση στο παρελθόν, οπότε ήταν καινούργια εμπειρία για μένα το να έχω έναν άνθρωπο δίπλα για τόσο καιρό, να μεγαλώνουμε μαζί και να φτιάχνουμε την καθημερινότητα μας μαζί».

Ένα παιδί είναι στα σχέδια σου;

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε ότι δεν το προγραμματίζουν, λόγω δουλειάς, αλλά δεν έχει τύχει κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι, αλλά θέλω να κάνω οικογένεια. Ούτε το αποφεύγω ούτε το προσπαθώ, θα δείξει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ