2015-11-23 16:12:22
Φωτογραφία για Η ΕΑΑΣ Φθιώτιδος στον εορτασμό της ημέρας των ΕΔ και της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοπόταμου
Το Παράρτημα Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ. δια των Προέδρου και Αντιπροέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, Αντιστρατήγου ε.α Βασιλείου Α. Μπούρα και Ταξιάρχου ε.α  Νικολάου Δ. Τσιλαλή αντίστοιχα, καθώς και δια μεγάλου αριθμού αποστράτων του Ν. Φθιώτιδος συμμετείχε :

          α. Την 21 Νοεμβρίου, στις εορταστικές εκδηλώσεις των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη της Λαμίας, στα πλαίσια της οποίας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κατέθεσε στέφανο στον Ανδριάντα του Εύζωνα Πολεμιστή στην Πλατεία Πάρκου.

                Μέλη του Παραρτήματος που κατοικούν στην Ευρυτανία εκπροσώπησαν το Παράρτημα και στη Δοξολογία - Επιμνημόσυνη Δέηση που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Καρπενήσι.

          β.  Την 22 Νοεμβρίου, στις εκδηλώσεις  της 73ης επετείου από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου που έλαβαν χώρα στην ομώνυμη τοποθεσία, καθώς και στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, όπου η Αυτού Εξοχότητα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος ανεκηρύχθη επίτιμος δημότης Λαμιέων.


                Στις εκδηλώσεις της 22ας Νοεμβρίου παρευρέθη και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Τελίδης Βασίλειος, ο οποίος στα πλαίσια του ενδιαφέροντός του για τους αποστράτους, στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ., ενημερώθηκε, εν συντομία, για συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τους αποστράτους του Ν. Φθιώτιδος.

 

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ