2015-11-23 22:45:36
Φωτογραφία για Απίστευτη ΓΚΑΦΑ! Οι φωτό της καμικάζι Χάσνα είναι μιας άσχετης γυναίκας από το... [video]
Οι λεπτομέρειες για το βίο και την πολιτεία της Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν προκαλούν ανατριχίλα... όμως αφού προέκυψε ότι τελικά δεν ήταν αυτή η καμικάζι στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί, τώρα αποδεικνύεται ότι κάποιες από τις φωτογραφίες της που δημοσιεύθηκαν δεν είναι καν δικές της και ανήκουν σε άλλη γυναίκα!

Ο λόγος για τη Ναμπίλα από το Μαρόκο, η οποία μίλησε στο Al Jazeera τονίζοντας δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία: «Δεν έχω καμία σχέση με τη Χάσνα ή με τρομοκρατία. 

Οι φωτογραφίες μου πουλήθηκαν σε έναν δημοσιογράφο που τις δημοσίευσε. Του τις πούλησε κάποια φίλη που είχα, όσο ζούσα στη Γαλλία. Έχω να δω πολύ καιρό την οικογένειά μου και νόμιζαν ότι είμαι νεκρή. Ο δημοσιογράφος δεν έκανε έρευνα και δημοσίευσε ό, τι του έδωσαν», δήλωσε.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, έζησε για λίγο καιρό στο Παρίσι και γνώρισε μια κοπέλα με την οποία αντάλλασσε κάποιες φωτογραφίες, η οποία και μάλλον τις πούλησε στον Τύπο.

Η Ναμπίλα ζητά τώρα βοήθεια από τις αρχές του Μαρόκου για να ξεμπερδέψει από τον εφιάλτη στον οποίο βρέθηκε μπλεγμένη. Οπως τονίζει, πολλοί φίλοι της της τηλεφωνούσαν για να μάθουν αν ζει. Αποφάσισε να κάνει μήνυση εναντίον των αρχών του Μαρόκου γιατί δεν την προστάτευσαν από τα διεθνή ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι σε μια από τις φωτό της, που πρωτοδημοσίευσε η Daily Mail και αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜΕ, εμφανίζεται στη μπανιέρα και σε μια άλλη να φορά μια κομψή μαντίλα και να είναι όμορφα βαμμένη. Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ