2015-11-24 07:58:44
Φωτογραφία για Δείτε εικόνες από την έκρηξη βόμβας στο κέντρο της Αθήνας και τις ζημιές που προκλήθηκαν... [photos]
Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν από την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στις 03:35 στην πλατεία Συντάγματος, στα γραφεία του ΣΕΒ.

Οι Αρχές, σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν αυτόπτες μάρτυρες στο newsbeast.gr, είχαν αποκλείσει την περιοχή γύρω από τα γραφεία του Συνδέσμου εγκαίρως, έχοντας εντοπίσει τον σάκο βόμβα.

Ωστόσο, από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές τόσο στα γραφεία του ΣΕΒ, όσο και σε παρακείμενα γραφεία και κτήρια από ο ισχυρό ωστικό κύμα. Ενδεικτικό είναι ότι στο σημείο της έκρηξης, στο οποίο είχε τοποθετηθεί η βόμβα έχει δημιουργηθεί κρατήρας.

Της έκρηξης είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο «Βήμα» και στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στις 2.51, στο οποίο άγνωστος έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας και για έκρηξη εντός 40 λεπτών.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο και ερευνούν το χώρο για τον εντοπισμό υπολειμμάτων του εκρηκτικού μηχανισμού που μπορούν να δώσουν στοιχεία για την έρευνα.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία έδωσε στην κυκλοφορία τη λεωφόρο Αμαλίας, έχοντας ωστόσο αποκλεισμένες ακόμα τις οδούς Ξενοφώντος, που βρίσκονται τα γραφεία του ΣΕΒ και τη Φιλελλήνων.

Δείτε φωτογραφίες
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γέμισε σαμουράι η Πιερία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γέμισε σαμουράι η Πιερία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ