2015-11-24 22:10:05
Φωτογραφία για ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ
Τα αίσχη της Λεωφόρου, όπως είναι φυσικό, δεν πέρασαν απαρατήρητα στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μάλιστα, έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και σχολίασε όλα όσα έλαβαν χώρα το Σάββατο το βράδυ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού εξιστόρησε στους συμπατριώτες του πως έζησε την ζούγκλα της Λεωφόρου και υπογράμμισε ότι κάποιοι περιμένουν να γίνει κάτι σοβαρό για να σταματήσουν όλα αυτά Φυσικά, ο «Μίλι» δεν ξέχασε και τα περσινά… έκτροπα των οπαδών του Παναθηναϊκού, τον τραυματισμό του Κασάμι και πολλά άλλα.

«Μόλις τελειώσαμε την προπόνηση. Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Πολλά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι μια φωτοβολίδα με χτύπησε, όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ήταν κοντά. Δύο από αυτές έπεσαν δίπλα μου και μια από αυτές, δυστυχώς, χτύπησαν τον Φινμπόγκασον στο πόδι και τον έκαψε πάνω από τη φόρμα. Εμείς απλώς προσπαθήσαμε να κάνουμε την καθιερωμένη βόλτα που κάνουμε στο γήπεδο πριν από τους αγώνες για να δούμε πως είναι το τερέν. Οι οπαδοί τους όμως άρχισαν αμέσως να μας πετάνε αντικείμενα και φωτοβολίδες σαν να μην ήθελαν να ξεκινήσει το ματς», δήλωσε αρχικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.


Στη συνέχεια, ο «Μίλι» ανέφερε: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να είχε συμβεί. Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη στο ματς του Ερυθρού Αστέρα, όταν έχασε τη ζωή του ο οπαδός από φωτοβολίδα που τον πέτυχε στο κεφάλι. Στο περσινό ματς με τον Παναθηναϊκό, η κατάσταση ήταν αντίστοιχα άσχημη. Τότε ήταν ο Κασάμι που έπαθε έγκαυμα στο χέρι από φωτοβολίδα. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Είναι σαν να περιμένουν μέχρι κάποιος να πάθει κάτι σοβαρό για να κάνουν κάτι.

Η Αστυνομία είχε και πάλι πολλή δουλειά, όμως δεν μπορούσε να διασφαλίσει ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε περισσότερα προβλήματα. Είναι πάντως κρίμα που δεν έγινε το παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και αυτοί από την πλευρά τους ήθελαν να γίνουν το παιχνίδι. Όλοι μας προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως οι φίλαθλοί τους τα χαλάνε όλα. Στέλνουν στον υπόλοιπο κόσμο την χειρότερη δυνατή εικόνα. Είναι δύσκολο για μας να βλέπουμε τι συμβαίνει στα ντέρμπι στην Ισπανία και την Αγγλία και τι εδώ».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για πιθανή παρουσία Κροατών χούλιγκανς στη Λεωφόρο, τόνισε: «Ειλικρινά, δεν ξέρω αν υπήρχαν Κροάτες οπαδοί στις εξέδρες. Είναι πιθανό, δεν θα μου έκανε εντύπωση. Εγώ είχα το μυαλό μου μόνο στο γήπεδο, όχι στην εξέδρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ