2015-11-25 03:31:08
Φωτογραφία για Βρυξέλλες: Αγνόησαν τους τρομοκράτες και παντρεύτηκαν
Παρά το ότι οι Βρυξέλλες είναι μια «πόλη - φάντασμα», μετά τις... τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, ένα ζευγάρι αγνόησε τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην πρωτεύουσα του Βελγίου και τέλεσε τον προγραμματισμένο γάμο του σε εκκλησία στο κέντρο της πόλης.

Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι η κυβέρνηση του Βελγίου κήρυξε τις Βρυξέλλες σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού και η πόλη ερήμωσε, με τους κατοίκους να μένουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους, τα σχολεία να παραμένουν κλειστά και κλειστό, επίσης, να είναι και το μετρό της πόλης. Όμως, ένας Ολλανδός φωτογράφος, που κατέγραφε με τον φακό του την «έρημη πόλη», έμεινε έκπληκτος, όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα.

Το Σάββατο ένα ζευγάρι αψήφησε τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας και τέλεσε τον γάμο του σε εκκλησία, στο κέντρο της πόλης, ενώ, αντί να περιστοιχίζεται από συγγενείς και φίλους, είχε δίπλα του τους βαριά οπλισμένους αστυνομικούς, που περιφρουρούν την πόλη υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων.

Ο Ολλανδός φωτογράφος, Joris Marseille, ανέβασε την φωτογραφία με το ευτυχισμένο ζευγάρι στο Twitter και αμέσως η φωτογραφία έγινε viral με περισσότερα από 1.000 retweets. Οι χρήστες ενθουσιάστηκαν και θεώρησαν ότι η απόφαση του ζευγαριού ήταν μια απάντηση για τους τρομοκράτες ενώ ανάλογα ήταν και τα σχόλια που ανέβασαν, όπως: «Αγάπη εναντίον τρομοκρατίας» ή «Η ζωή συνεχίζεται». Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ