2015-11-25 09:48:21
Φωτογραφία για Αποκάλυψη-βόμβα: Τον Ρώσο πιλότο τον σκότωσαν.... οι Γκριζοι Λύκοι;
Ο εμφανιζόμενος ως Τουρκμένος τζιχαντιστής οπλαρχηγός... Αλπασλάν Τσελίκ (Alpaslan Celik), που ανέλαβε την ευθύνη για την εκτέλεση στον αέρα των δύο Ρώσων πιλότων, ενώ αυτοί έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους, δεν είναι Σύρος Τουρκμένος αλλά Τούρκος νεοναζί της ακροδεξιάς οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.

 

Οι Τουρκμένοι τζιχαντιστές στη Συρία δήλωσαν επίσημα ότι σκότωσαν τους δύο Ρώσους πιλότους, του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-24 που καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16 την Τρίτη, ενώ έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους.

 

«Και οι δύο πιλότοι βρέθηκαν νεκροί. Οι σύντροφοί μας άνοιξαν πυρ εναντίον τους στον αέρα [ενώ έπεφταν με τα αλεξίπτωτα] και σκοτώθηκαν στον αέρα», δήλωσε ο Αλπασλάν Τσελίκ, οπλαρχηγός που μάχεται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), ο οποίος είναι σύμμαχος της Αλ Κάιντα και μισθοφορική δύναμη των Τούρκων στη Συρία.

 

Όπως αποκαλύφθηκε, μέσω Twitter, ο Αλπασλάν Τσελίκ είναι Τούρκος υπήκοος από την πόλη Κεμπάν (Keban), της επαρχίας Ελαζίγκ (Elazığ), στην ανατολική Τουρκία και μάλιστα δεν πρόκειται για κάποιον τυχαίο.


 

Είναι ο γιος του πρώην δημάρχου της πόλης και μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.

 

Εδώ λοιπόν διαμορφώνεται το εξής «τοπίο». Τουρκικά μαχητικά F-16 κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό που παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας για 17 δευτερόλεπτα (τόσο κράτησε η υποτιθέμενη παραβίαση) και ο ο οπλαρχηγός των Τουρκμένων (εάν είναι και Τουρκμένοι και όχι άπαντες Γκρίζοι Λύκοι), είναι ένας Τούρκος ακροδεξιός.

 

Πρόκειται δηλαδή για μια ξεκάθαρη πολεμική ενέργεια της Τουρκίας ενάντια στη Ρωσία που κατέληξε σε έγκλημα πολέμου Τούρκων παρακρατικών – παραστρατιωτικών που μάχονται στο έδαφος της Συρίας.

 

Η καταγγελία έγινε στο Twitter στις ακόλουθες αναρτήσεις:

 

Οι Τούρκοι είχαν προειδοποιήσει με σοβαρές συνέπειες

 

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή η Τουρκία κάλεσε τον πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα για να διαμαρτυρηθεί για τον «εντατικό» βομβαρδισμό αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας ενάντια σε χωριά στη βόρεια Συρία, όπου κατοικούν Τουρκμένοι, δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου στους δημοσιογράφους.

 

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ χωριά της βορειοδυτικής Συρίας όπου κατοικούν Τουρκμένοι έγιναν στόχος «σφοδρών βομβαρδισμών»από ρωσικά αεροσκάφη κοντά στην συνοριακή πύλη της τουρκικής επαρχίας Χατάι.

 

Στην συνάντηση με τον Ρώσο πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, η κυβέρνηση της Τουρκίας κάλεσε τον άμεσο τερματισμό της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης που πραγματοποιείται κοντά στα τουρκικά σύνορα, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

«Τονίστηκε ότι οι ενέργειες της ρωσικής πλευράς δεν αποτελούν μάχη ενάντια στην τρομοκρατία, αλλά βομβαρδισμός άμαχου πληθυσμού στα χωριά όπου κατοικούν Τουρκμένοι και αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες», υπογραμμίζεται.

 

Οι σοβαρές συνέπειες ήταν η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού την Τρίτη, όπως αποδείχτηκε. Η Τουρκία γνώριζε πολύ καλά τι αεροπλάνο κατέρριψε, ανεξάρτητα εάν μετά άρχισε να πουλά «τρέλα» και να ισχυρίζεται ότι «κατέρριψε» άγνωστο αεροσκάφος που δεν ανταποκρίθηκε. Τουρκικές ανατολίτικες πονηριές.

 

Οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν ανακοινώσει την εμπλοκή τους στον πόλεμο στη Συρία

 

Την Κυριακή οι Γκρίζοι Λύκοι ανακοίνωσαν ότι εμπλέκονται κανονικά στον πόλεμο στη Συρία και ότι στέλνουν 250 οπλισμένους ακροδεξιούς να υπερπασπιστούν τους Τουρκμένους.

 

Με την εμπλοκή πλέον και Τούρκων ακροδεξιών, οι οποίοι ξεκάθαρα σκοπεύουν να επιτεθούν σε Ρώσους και Κούρδους, ανοίγει εντελώς ο ασκός του Αιόλου
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ