2015-11-26 11:42:05
Φωτογραφία για Νέα «οδηγία» στη Βόρεια Κορέα: Κουρευτείτε σαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν!
Νέα «οδηγία» κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στη Βόρεια Κορέα: Ο ηγέτης «παροτρύνει» τους πολίτες να κουρευτούν όπως εκείνος Η νέα αυτή «οδηγία», που έχει τη μορφή απαράβατου νόμου, δεν επισείει τη θανατική ποινή, καθώς οι παραβάτες είναι εύκολο να συμμορφωθούν: Ειδικοί «παρατηρητές» κυκλοφορούν με ψαλίδια και κουρεύουν επί τόπου όσους τολμούν να την αψηφήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει εφημερίδα της Νότιας Κορέας, που επικαλείται πηγές της Πιονγιάνγκ, οι άντρες δεν επιτρέπεται να έχουν μαλλιά μακρύτερα από 2 εκατοστά, ενώ «συμβουλεύονται με θέρμη» να υιοθετήσουν το «φιλόδοξο στυλ» του Κιμ Γιονγκ Ουν: Χτενισμένα προς τα πίσω, με τα τμήματα πάνω από τα αυτιά ξυρισμένα.

Οι γυναίκες επίσης συμβουλεύονται να υιοθετήσουν το στυλ της Ρι Σολ Γιου, της συζύγου του ηγέτη, που είναι επίσης κοντοκουρεμένη.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η σύζυγός του Ρι Σολ Γιου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αρχές είναι τόσο ενθουσιώδεις στο να εφαρμόσουν την οδηγία, που κυκλοφορούν με τα ψαλίδια στα χέρια και κουρεύουν επί τόπου όποιον τολμά να διατηρεί ακόμα τα μαλλιά του μακριά. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ