2015-11-26 19:47:11
Φωτογραφία για ΘΕΛΟΥΝ 22 ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η MasterCard και ο ΟΤΕ TV θα δώσουν την ευκαιρία σε 22 μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Όπως αναφερεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του διαγωνισμού Το να παρακολουθείς μια αναμέτρηση του Champions League είναι μια μοναδική εμπειρία και αυτό το ξέρουν καλά τόσο η MasterCard και ο ΟΤΕ TV. Για αυτό μέσα από το διαγωνισμό που ετοίμασαν θα δώσουν την ευκαιρία σε 22 μικρούς φιλάθλους να ζήσουν κάτι μαγικό.

Πως αλλιώς μπορεί να περιγραφτεί η στιγμή που ένα παιδί ηλικίας 7-9 ετών μπαίνει χέρι χέρι με τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο.

Αυτό θα ζήσουν οι 22 τυχεροί λιλιπούτειοι φίλαθλοι, ηλικίας 7-9 ετών και ύψους 1.05μ-1.35μ, στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο αγώνας διεξάγεται την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης και η συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται, έως τις 29 Νοεμβρίου.


Πως μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό; Μπες στο newsletter του OTE TV και εκεί θα βρεις την ειδική φόρμα συμμετοχής με τους νικητές να ανακοινώνονται μετά τη σχετική κλήρωση. Την ειδική φόρμα μπορείς να την βρεις πατώντας και εδώ.

Αν μη τι άλλο είναι ένας μοναδικός διαγωνισμός για τους κατόχους καρτών MasterCard® και συνδρομητές OTE TV. Φυσικά, οι τυχεροί θα παραλάβουν και εισιτήρια για τον αγώνα ώστε μετά το τελετουργικό να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μαζί με τους συνοδούς τους. Ποιοι σου προσφέρουν αυτή την εμπειρία;

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, όλους τους αγώνες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League. Μέσα από τα 13 αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 60 live μεταδόσεις από τις κορυφαίες διοργανώσεις σε όλα τα σπορ παγκοσμίως.

Η MasterCard πρόσφατα ανακοίνωσε την ανανέωση της πολυετούς χορηγίας του UEFA Champions League, για τις επόμενες τρείς σεζόν, μέχρι και το 2018. Η ανανέωση περιλαμβάνει τη χορηγία του UEFA Super Cup, του τελικού του UEFA Champions League γυναικών και των τελικών του UEFA Youth League. Επίσης, η MasterCard θα συνεχίσει να είναι ο επίσημος χορηγός των Player Escorts του UEFA Champions League.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ