2015-11-27 01:39:13
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ... ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Θέμα δημιούργησε, για πρώτη φορά από την άφιξη του στον ΠΑΟΚ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος στο παιχνίδι με την Καμπάλα, αποχώρησε με... πάρα πολλά νεύρα από τον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, στο 71ο λεπτό, όταν είδε την ταμπέλα των αλλαγών να γράφει το νούμερο 10, τότε... τρελάθηκε, πήγε στην άκρη για να περάσει ο Μυστακίδης στην θέση και στην συνέχεια έφυγε... «σφαίρα» για τα αποδυτήρια.

Ο Βούλγαρος επιθετικός δεν έριξε ούτε ματιά στον πάγκο και στον Ιγκόρ Τούντορ, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα την ενόχλησή του, για την απόφαση του προπονητή του να τον αντικαταστήσει.

Μάλιστα, το πιο περίεργο είναι πως κατά την αποχώρησή του, ο κόσμος τον χειροκροτούσε, ωστόσο μόλις τον είδαν να πηγαίνει στα αποδυτήρια... πάγωσαν και οι περισσότεροι σταμάτησαν, αφού κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το... κερασάκι στην τούρτα στην υπόθεση τοποθετήθηκε στη συνέχεια, αφού ο Μπερμπάτοφ μετά τα αποδυτήρια, έφυγε από το γήπεδο με το δικό του αυτοκίνητο κι ενώ το ματς κόντρα στην Καμπάλα βρισκόταν ακόμη σε... εξέλιξη! Mάλιστα του ζητήθηκε από συμπατριώτες του δημοσιογράφους, που βρέθηκαν έξω, να κάνει δηλώσεις όμως δεν δέχτηκε.

* Κρίμα που τη μέρα της άφιξής του είχαν πάει να τον υποδεχτούν στα... σύνορα!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ